ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co

[PDF / Epub] ★ Aku Kan Novelis! Author Nurul Syahida – Alternate-history.co Aku tersenyum bangga melihat mereka Hasil kehebatanku Hasil kekuatanku menghasilkan perasaan cinta dan mewujudkan perhubungan Hasil seorg novelis terulungApa salah aku pada kedua makhluk ini sampai meAku tersenyum bangga melihat mereka Hasil kehebatanku Hasil kekuatanku menghasilkan perasaan cinta dan mewujudkan perhubungan Hasil seorg novelis terulungApa salah aku pada kedua makhluk ini sampai mereka sanggup memperlakukan aku begini? Adakah kerana aku berlagak dgn mereka bahawa aku dpt menyelesaikan masalah mereka? Memang logik pun kan? Sudah berapa lama Iza terbelenggu dgn masalah ci.

Ntanya dgn Hisham yg tak berkesudahan Akhirnya aku mempertemukan dia dgn Helmi Kini mereka memperkenalkan aku dgn lelaki yg serupa ini Dengan niat apa? Supaya aku tidak mengganggu percintaan mereka dgn membelenggukan aku dgn masalah lain pula?Aku benci dgn keresahan ini dan aku tahu mengapa Membenci Roul menjadi sesuatu yg amat sukar Membenci warna rambutnya sudah kurasa kurang relevan ker.

novelis! pdf Aku Kan download Aku Kan Novelis! MOBINtanya dgn Hisham yg tak berkesudahan Akhirnya aku mempertemukan dia dgn Helmi Kini mereka memperkenalkan aku dgn lelaki yg serupa ini Dengan niat apa? Supaya aku tidak mengganggu percintaan mereka dgn membelenggukan aku dgn masalah lain pula?Aku benci dgn keresahan ini dan aku tahu mengapa Membenci Roul menjadi sesuatu yg amat sukar Membenci warna rambutnya sudah kurasa kurang relevan ker.

ePUB Aku Kan Novelis!  PDF/EPUB í Aku Kan  MOBI :Õ ↠ alternate history.co

ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co Soalnya Hati” “

10 thoughts on “Aku Kan Novelis!

  1. Ras Ras says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBIPendapat saya penulis ini seorang yang Bijak dan Kreatif dalam menghasilkan jalan cerita buku ini Buku ini ‘hidup’ dan ada ‘rasa’ di dalamnya Bermula hari ini penulis sudah menjadi salah seorang daripada penulis kesukaan saya Ahaks Yang paling penting saya tidak perlu terkial kial untuk menerima gaya penulisannya Pembacaan berjalan dengan lancar bermula daripada muka surat pertama sehinggalah ke muka surat terakhir walaupun terpaksa membaca buku ini secara bersambung sambung Sebaik sahaja memasuki dunia Safiah dan watak watak yang wujud di sekelilingnya saya boleh terlupa bahawa saya sedang berada di dalam ktm komuter yang penuh dengan penumpang lain yang bermacam


  2. Gobokairina Gobokairina says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBISafiah Shuhaimi Safi seorang novelis yang ambitious Dia tahu apa yang dia mahukan dalam hidup Dan dia selalunya menjadi tempat rujukan buat dua teman baiknya; Helmi dan Iza apabila kedua duanya berdepan dengan masalah cinta Pada Safi itu semua dapat diselesaikan dengan mudah kerana ‘diakan seorang novelis’ novelis cinta lagi wink Tetapi kepakaran menyelesaikan masalah cinta bagaikan tergugat dengan kehadiran seorang pemuda rambut yang lebih merah dari api Lelaki yang pada Safi adalah lelaki paling pelik yang ditemuinya Roul; lelaki ini dikenalkan oleh Helmi dan Iza Sudahlah dia sedang berdepan dengan masalah writer’s block ini pula perlu menghadap lelaki yang tak normal tu Sungguh tak sangka dua temannya itu meng


  3. Don ツ Don ツ says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBIWARNING 1 Review ini akan fokus pada SafiRoul 2Set kat minda ini cerita Safiah 3Safiah akan jadi watak utama dalam review ni walaupun banyak cerita watak lain dinyatakan pada 57 bab awalSetelah menghabiskan satu malam membaca naskhah ini aku tak rasa 4 bintang cukup By the way it seem we Nurul Syahida me don't have personality clash Oh banyak sangat smiley Itu menyatakan yang aku dalam happy mood euphoria etcAku baca Aku Kan Novelis sebab1Roul2Roul3Safiah witty conversation 4Perumpamaanironi yang sangat simple tapi buat aku nak google cari siapa yang dia ni maksudkan5Start point couple yang paling buat aku nyampah manja dalam novel selepas ini –HelmiIza6Tips cinta dari pakar he he FYI aku dh ada buku ni sejak Karnival Karangkraf awal tahun lepas Ta


  4. kuzzeen kuzzeen says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBIGua memang gila Gila dan gila Tapi gua SUKA sekadar meminjam bahasa penulis Rasa macam menghadap semangkuk ABC; aisnya dikisar halus extra jagung extra gula merahor 'semua lebih' tanpa ice cream tentunya Naskah dengan gaya bahasa yg fresh captivating tanpa ayat bergula Aku suka style penulisannya Aku suka bila Safia mentertawakan hidupnya Aku suka bila penulis berinteraksi dengan pembacanya Aku suka dengan cara penulis mengolah naskahnya Aku suka dengan setiap kisahnya Aku ter pana dengan keikhlasan Helmi membantu Danny n Jia Huey biarpun dialah 'kambing hitam' antara mereka Aku ter sayu dengan Iza dan penantiannya Hati aku ter sakit bila Hisham membelaka


  5. Kamalia Ramlan Kamalia Ramlan says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBIPertama sekali aku nak utarakan perkara yang paling mengganggu pembacaan aku adalah penggunaan bahasa SMS Yahoo Messenger yang betul betul ikut bahasa slanga mesej Serius??? Walaupun ia adalah SMS dan mesej pada Yahoo Messenger tapi untuk sebuah novel tak perlulah tulis perkataan singkat singkat Jujurnya aku tak faham satu dua perkataan yang diletakkan Dan aku rasa marah OkeyKedua aku suka cerita ini Gaya bahasanya santai tetapi melucukan Ia bukan sebuah kisah yang sedih walau ada diselitkan beberapa babak sedih Apa yang lucu? Watak watak yang ditonjolkan lucu selain daripada penulis pandai bermain dengan gaya bahasanya Boleh nampak dalam novel ini penulis seorang yang berilmu Tapi penulis tak cuba bersyarah dalam ceritanyaKetiga watak watak utamanya termasuk si hero dan heroin dilakar sebagai seorang yang bukan serba se


  6. Amira Syuhada Amira Syuhada says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBICeritanya hidup Lari dari novel melayu tipikal yang fokus pada lelaki kacak dan kaya dan seangkatan dengannyaSatu satunya buku yang aku mampu ulang baca banyak kali Orang yang tak percaya cinta jatuh cinta dengan mamat paling selekeh sek


  7. Moon Zafrina Moon Zafrina says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBIRaof tu memang bukan lelaki idaman saya dan juga Safiyyah sebenarnya Dengan rambut merah bertindiknya lagi Memang tak sesuai sangat tapi saya rasa dia sweet dengan cara dia yang tersendiri na


  8. Amalia Masrom Amalia Masrom says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBIBuku ni dah lama dah aku baca Tiba tiba teringat nak buat review Aku suka jalan ceritanya Novel ni heronya bukan lelaki kacak anak dato bawak kereta mewah tapi lelaki pelik rambut merah compang camping dan cakap ya Rabbi kasar Gua Lu je Aku suka babak dorang tersekat dalam jem hahaha moment yang


  9. Linda Zizan Linda Zizan says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBIAku suka penulisnya olah cerita ni Cara dia menyampaikan kehidupan watak sama seperti kehidupan realiti maksud aku Banyak benda yang ditulis sesuatu yang ki


  10. Intan Musa Intan Musa says:

    ePUB Aku Kan Novelis! PDF/EPUB í Aku Kan MOBI :Õ ↠ alternate history.co novelis! pdf, Aku Kan download, Aku Kan Novelis! MOBICerita adalah coretan hati seorang penulis bernama Safiah Shuhaimi Safi Teman baiknya Iza dan Helmi punya masalah hati dengan teman sekerja Safi menjadi pendengar dan penasihat mereka Dengan pertolonganya mereka dipertemukan dan mereka menjadi sepasang kekasih Namun Safi sentiasa mengganggu mereka Lalu mereka merancang untuk pertemukan Safi dengan Roul Roul pemuda berambut merah suka mencarut dan salah satu matanya berkanta merah Tetapi hati Safi sentiasa mengingati dirinya Suatu malam Roul dihentak dengan botol Safi marah Roul kerana dia mengingatkannya dengan arwah teman lelakinya Dia pulang ke kampung Dia mula sedar akan perasaannya kepada Roul Setelah berbulan barulah Safi mula menjejaki Roul Tapi Roul tidak kelihatan Di


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *