ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç

❰KINDLE❯ ✿ Pergilah Air Mata Author Hanni Ramsul – Alternate-history.co Noktah bahagia yg menjadi anganku ternyata cuma titik mula pada derita yg tak bertepi Sumpah bukan ini yg aku mahu Sumpah juga aku tidak pernah mahu membuat kau terseksa Tidak pernah mahu merobohkan bNoktah bahagia yg menjadi anganku ternyata cuma titik mula pada derita yg tak bertepi Sumpah bukan ini yg aku mahu Sumpah juga aku tidak pernah mahu membuat kau terseksa Tidak pernah mahu merobohkan bahagiamu Atas rasa bersalah aku rela melihat kau menganyam bahagia bersamanya Namun mengapa perlahan lahan layananmu memberi tanda tanya di hati ini? Mungkinkah kita sudah sama sama terpau.

T? atau mungkinkah segala yg berlaku tidak lebih hanya mainan perasaanku sendiri? Mungkin kerna aku yakin bencimu tidak mungkin berubah sayang Bencimu padaku setinggi awan yg menyapu langit SABRINAMemang aku benci Memang aku tidak pernah rela dgn takdir ini Namun kenapa tulusmu terus mengikat aku pada ikatan yg paling kubenci ini? Mengapa hati ini penasaran tiap kali kau menagih perpis.

pergilah free mata kindle Pergilah Air pdf Pergilah Air Mata PDFT? atau mungkinkah segala yg berlaku tidak lebih hanya mainan perasaanku sendiri? Mungkin kerna aku yakin bencimu tidak mungkin berubah sayang Bencimu padaku setinggi awan yg menyapu langit SABRINAMemang aku benci Memang aku tidak pernah rela dgn takdir ini Namun kenapa tulusmu terus mengikat aku pada ikatan yg paling kubenci ini? Mengapa hati ini penasaran tiap kali kau menagih perpis.

ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air  PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç

ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç

10 thoughts on “Pergilah Air Mata

  1. cheryna27 cheryna27 says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFAfter my last posting on Ombak Rindu people might perceived me as someone weird The book which has created a phenomenon in Malaysia has been given 2 stars instead of 5 People were thinking that I was such a mess; or perhaps I was blind for not knowing artMy answer was simple I loved independence My late great grandmother despite her naivette was an independent woman She did everything on her own; even if it took her to climb the stairs and repaired the roof of a kampong house As much as that was concerned I still thought that realistically my amazement on the effort of avoiding the clingy character was much appreciated rather than just hoped above hope that everyone would become a Malay CinderellaSo that's why Pergilah Air Mata deserved a 4 star for me 2 stars than Ombak Rindu Some aspects of Pergilah Air Mata are logical and reliable; some have been researched and referred Even though there was a uestion on monetarily logic in this book I deferred this as something whi


  2. Gobokairina Gobokairina says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFPAM membawa kita menyelongkar kisah cinta selepas kahwin Kisah cinta yang penuh air mata ini pastinya berliku Baik buat Sabrina Badrul Ikmal dan Dayana serta tak terkecuali Maria Perkahwinan Sabrina dan Badrul bukanlah satu rancangan Tak pernah terlintas di fikiran Sabrina untuk beralih kasih daripada Ikmal; tunangannya Malah Badrul sendiri tak pernah menduakan cintanya pada Dayana Namun kerana kesilapan Sabrina yang tersalah masuk ke bilik Badrul mereka ditangkap basah Tak mahu cerita ini heboh Badrul dipaksa oleh Datuk Hamidi untuk berkahwin dengan gadis yang tak pernah dikenalinyaSabrina yang cuba membela diri tidak dipandang Sebaliknya dia dituduh wanita murahan Ikmal sudah tidak mempercayainya malahan menyalahkanny


  3. Cik Pah Cik Pah says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFSerious best Kali ni Cik Pah tak selak epilog jadinya Cik Pah dok berdebar sebab tak boleh nak teka siapa yang sedang tersenyum bahagia duduk bersanding seperti yang diceritakan di prolog;Sabrina Ina dari wanita cengeng yang lembik asyik menangis dan bergantung kepada kekasih dan sahabatnya dia berubah menjadi wanita yang cekal Mungkin sebab dah dilatih dengan Badrul suami yang dia nikahi atas satu dosa yang tak dia lakukan Di tangkap basah kerana tersalah bilik Tapi tak siapa mahu percaya cakap Sabrina Ikhmal kekasih hati merangkap bakal tunang langsung taknak bantu dia Maria kawan baik pula menjauh diri sedangkan dialah yang sepatutnya menjernihkan keadaan setelah Maria yang tersalah bagi nombor bilik Pada pandangan Badrul dan Datin Hamidah Ina ada agenda mengikis ha


  4. Nonieღserenity2bliss Nonieღserenity2bliss says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFBest best best sangat Dari muka pertama sampailah muka terakhir N tak rasa bosan langsung Nak tidur pun fikir dua tiga kali Cuma N silap baca buku ni time tengah busyNak buat kerja pun tak boleh nak fokus p Kerana dikhianti kawan Sabrina dan Badrul dipaksa berkahwin selepas ditingkap khalwat Masing masing sudah berk


  5. kuzzeen kuzzeen says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDF2842014ULANG BACA yg ntah dah ke berapa kali sebenarnyaNaskah biasa sebenarnya Antara penulis yg tidak mampu melarikan diri daripada 'gelombang' nikah paksa kahwin rela TAPI for me yg memukau dalam PAM ini bukanlah jalan cerita atau lenggok bahasa atau susunan plotnya Yang mengagumkan aku ialah kebolehan penulis mengINDIVIDUkan pelaku pelakunya Tidak melampau jika aku markahkan 400 flat A untuk Sabrina Badrul Dayana Ikmal Mariadll Badrul Transition antara watak Sabrina dan Badrul lancar sekali; seolah olah watak2 ini berdialog live di depan mata Perbezaan jantina taraf hidup dan pemikiran antara 2 gender ini disempadankan serapi mungkin SUPERB372013; Maca


  6. Don ツ Don ツ says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFMaraton menghabiskan novel ini dalam satu malam Lucunya saya terbawa novel ini ke kuliah Maghrib Dek tak dengar penceramah cakap apa mikrofon dia teruk okey tak sengaja tak dengar saya menyelak sehelai demi sehelai sebelum kuliah tamat untuk Isya' Jangan ikut LaghohahahaBiarpun tajuk airmata jarang saya menangis dalam membaca Mungkin sebab karakter2 yang selamba kelakar dan lebih memahami Heroinnya kuat semangatTak lembik jadi bagai meresap aura kekuatan jiwanya tuPengolahan yang sangat baik untuk tema kahwin paksa Ini adalah satu satunya novel yang antagonis wanitanya saya kasihan ke akhirnya Sebab? Dia terlepas hero sebab mengejar cita citaMenahan rasa mengantuk saya cuba gagahkan juga membaca sehingga terlelap di bab terakhir Sangat manis dan penuh


  7. Hajar Hajar says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDF Re read 11 07 2014Tak pernah jemu walau berulang kali diulang baca


  8. Afifah. Afifah. says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFNovel ni best Serius best Tapi tak suka bila boleh pulak kedua dua isteri duduk satu bumbung Lepas tu tak adil Aaa tak boleh terima Sebab tu bintang berkurang hiks


  9. Afin Arif Afin Arif says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFNovel tebal ni merupakan karya kedua Hanni Ramsul selepas BIARLAH YM BERBICARA Pada mulanya melihatkan kepada ketebalan novel ni patah semangat juga la untuk membacanya ia la kan biasanya kebarangkalian jalan cerita yang meleret bagi novel yang tebal ni adalah tinggikonflik tak sudah kona sana kona sini tak selesai juga Tapi tidak bagi PAM bila dah mula baca terus dan terus dah tak boleh nak berhenti dah kene juga baca sampai habis macam melekat je mata ni dekat buku cerita pasal Sabrina dan Badrul menarik tak bosan dan tak meleret straight to the pointKeseluruhannya cerita ni memang best tak rugi baca Idea yang ingin disampaikan dapat diterima dan difahami pembaca dengan mudah Konflik yang diketengahkan juga tidak terlalu rumit Sesuai untuk pembacaan yang santai tanpa perlu serabut kepala otak untuk menghadamnyaEmm ada kemungkinan juga perenggan perenggan yang pendek serta jarak antara


  10. Nur Maryam Nur Maryam says:

    ePUB Pergilah Air Mata PDF/EPUB Â Pergilah Air PDF/EPUB Ç alternate history.co Ç pergilah free, mata kindle, Pergilah Air pdf, Pergilah Air Mata PDFBila dah start baca susah nak letakKisah Sabrina yang cengeng pada awalnyaAir mata yang mampu membuat ada mata yang berhasad dendamKeikhlasan yang mampu membuat ada hati semakin hitamKerana fitnah Sabrina dihentam Dia dihina dan dicerca Tiada siapa menjadi pembela walaupun kekasih hati sendiriIkmal yang sudah membawa diri melayan rajuk di hatiSabrina kecewaSabrina terkilanTiada siapa yang mempercayainya Mendengar rintihannyaBadrul yang membenci pada awalnyaMencari salah dan kasar tingkah lakunyaAkhirnya dia memilih cinta hati yang dinanti juga menjadi suri kedua hidupnyaSabrina anggap dia tak kisah Menonton kemesraan suami dan madunyaOh Dia lupa dia ada perasaa


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *